Open dag 9 april 2016

30 maart 2016

Op zaterdag 9 april houden we weer een open dag. Op deze dag laten we zien wat we allemaal voor leuke dingen doen op scouting. Voor de leden is het een gewone opkomst alleen de tijden kunnen wat afwijken. We beginnen de open dag om 9.30 uur en om 12.00 zijn we weer klaar. We verwachten dat iedereen er om 9.30 ook al is.

We willen jullie vragen of je vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, broers of zussen, klasgenootjes weet van wie je denkt dat ze scouting ook leuk zouden kunnen vinden. Nodig ze uit om op 9 april met jullie mee te gaan naar de open dag. Ze kunnen dan kennis maken met alle gave dingen die we bij scouting doen. We gaan verschillende dingen doen; we gaan branders maken van blik, een schommelbank maken, hutten bouwen, vuur stoken en leren koken in een Dutch Oven. Ook als je niemand kan vinden om mee te nemen wordt het een leuke dag.
Als je iemand hebt meegenomen en hij of zij wordt daarna lid, dan verdien je de buddybadge, die je op je uniform mag dragen. Dus vertel iedereen dat we open dag hebben op 9 april en dat ze van harte welkom zijn!

Open dag 2016 laag resolitie