Open dag 20 mei 2017

9 mei 2017

Dit jaar gaan we starten met de bouw van het nieuwe gebouw, daarom gaan we er ook een leuk bouw thema van maken dit jaar. We gaan dus met zijn allen als echte bouwvakkers van alles in elkaar zetten in en rond het scouting gebouw. We gaan ovens maken, hutten bouwen, bruggen bouwen en vuur stoken. Maar dat niet alleen! We hebben namelijk ook nog een spannende bouw materiaal estafette! Kortom, genoeg te beleven voor jong en oud!

De datum van de ‘open dag’ is op 20 mei, van 10:00 tot 12:15. Mocht je iemand kennen die tussen de 6 en 16 jaar oud is en nieuwsgierig is naar scouting, laat diegene zien hoe gaaf scouting is! Voor deze dag hoef je je niet op te geven, je mag gewoon binnen stappen en op avontuur gaan in onze bouwput. Daarbij kost het ook helemaal niets.

Neem dus je broer, je neef, je achterbuurjongen, je nichtje en vriendin mee naar scouting en laat maar zien hoe stoer scouting is! Iedereen is welkom op deze dag. Ook als je niemand kan vinden kan je natuurlijk ook gewoon komen want het is ook een gewone opkomst.

We hopen jullie allemaal te zien in onze bouwput!