Roverscouts

roverscouts18-21Leden van 18 tot 21 jaar zijn ‘Roverscouts’; dit is de laatste speltak die je als jeugdlid kunt doorlopen. Roverscouts  vormen  samen  een  ‘stam’ en  organiseren  zelf  hun  activiteiten  en  programma’s.  Ook  ondernemen ze activiteiten met andere Roverscouts van binnen of buiten Nederland. De opkomsten variëren:  van  een  actief  spel  tot  het  helpen  organiseren  van  een  groepsactiviteit.  Roverscouts  beleven de gaafste Scoutingactiviteiten en worden daarnaast ook nog eens klaargestoomd voor een  leidinggevende  functie  binnen  de  Scoutinggroep.

120px-Speltakteken_roverscouts_2010Roverscoutshebben opkomst op zondag middag. Wil je meer weten, stuur dan een e-mail naar [email protected].