Verhuur

Wanneer wij ons clubgebouw en/ of tenten niet gebruiken zijn ze beschikbaar voor verhuur. Het clubgebouw bijvoorbeeld voor een dagdeel, weekend of nog langer voor een kamp of verenigingsactiviteit.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen.

Scoutinggebouw

Ons clubgebouw staat aan de Van Veenlaan 1 in Zierikzee. Voor het clubgebouw ligt een grasveld van ongeveer 50 meter diep en ongeveer net zo breed. De omgeving van het park is een park en vlak achter het clubgebouw is een kleine speeltuin.

Het clubgebouw heeft een grote zaal en een ruimte voor de begeleiding. De grote zaal kan prima gebruik worden voor vergaderingen en of bijeenkomsten. In de begeleidersruimte staan een aantal banken. Verder is er een keuken met koelkast, vriezer, magnetron en gasfornuis met heteluchtoven. Er zijn twee toiletten en een douche.

Natuurlijk is er ook ruimte om een beschaafd vuur te stoken en is er pionierhout aanwezig.

clubhuis2clubhuis1