Financiën

Het contributiebedrag wordt jaarlijks in onze groepsraad vastgesteld. Als groep doen we ons uiterste best om zo goedkoop mogelijk te blijven, maar we vinden het ook belangrijk om leuke activiteiten aan te bieden. Om de clubkas te spekken, organiseren we daarom ieder jaar een aantal verkoopacties, bijvoorbeeld: een tweejaarlijkse Bazaar, deelnemen aan de Havendag, deelname aan de collecte van Jantje Beton, verkoop van Scouting loterij loten, etc. Hulp van ouders is daarbij van groot belang! Heeft u interesse om een handje te helpen? Laat ons dit dan weten!

Wat krijgt uw kind voor dit geld?

Het belangrijkste is natuurlijk het lidmaatschap van onze Scoutinggroep. Dit houdt in dat uw kind wekelijks mag meedraaien met de opkomsten! Ook krijgt uw kind een Scouting Magazine met daarin nieuwtjes, tips en een leuke Scoutingstrip. Daarnaast is het met behulp van het online registratiesysteem Scouts Online, sol.scouting.nl, gemakkelijk om contactgegevens te bekijken en aan te passen.

Hoe is Scouting verzekerd?

Scouting Nederland heeft een collectieve verzekering. Deze kent een dekking voor particulier veroorzaakte schadegevallen en is aanvullend op de eigen aansprakelijkheidsverzekering. Ook heeft Scouting Nederland een ongevallenverzekering. Voor kampen wordt vaak automatisch een secundaire (dat wil zeggen dat deze verzekering pas uitkeert als uw eigen verzekering dat niet doet) reis- en bagageverzekering afgesloten. Informeer hiervoor de begeleiding. Meer informatie staat op scouting.nl.

Meer weten?

Voor vragen over de financien kunt u contact opnemen met onze penningmeester: [email protected].