Verhuur

Wanneer wij ons clubgebouw en/ of tenten niet gebruiken zijn ze beschikbaar voor verhuur. Het clubgebouw bijvoorbeeld voor een dagdeel, weekend of nog langer voor een kamp of verenigingsactiviteit.

Wij verhuren ons clubhuis niet voor particuliere feestjes zoals verjaardagsfeestjes etc. en ook niet in de weekenden dat we zelf opkomsten draaien. Weekendverhuur is bij hoge uitzondering mogelijk in bijv. de feestdagenweekenden (Hemelvaart, Pinksteren, Pasen) en in de zomervakantie.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen.

Scoutinggebouw

Ons clubgebouw, welke in november 2017 is geopend, staat aan de Van Veenlaan 1 in Zierikzee. Voor het clubgebouw ligt een grasveld van ongeveer 50 meter diep en ongeveer net zo breed. De omgeving van het park is een park en vlak achter het clubgebouw is een kleine speeltuin.

Het clubgebouw heeft een grote zaal. De grote zaal kan prima gebruik worden voor vergaderingen en of bijeenkomsten. De keuken kan gebruikt worden als begeleidersruimte. In de zeer ruime keuken is een zithoek met mooie bank gerealiseerd. Verder is er in de keuken met koelkast, vriezer, gasfornuis met bakplaat, grillplaat en heteluchtoven. Er zijn aparte sanitairblokken voor dames en heren met ieder een douchecabine.

Natuurlijk is er ook ruimte om een beschaafd vuur te stoken en is er pionierhout aanwezig.

De Lelie